Fietsbanden test? Die vind je regelmatig op Fietsbanden.com. Omdat wij op vele duizenden fietsbanden hebben gereden, banden hebben gemonteerd en fietsbanden in handen hebben gehad weten wij alles over fietsbanden en gerelateerde onderwerpen. In ons blog ‘tips & tricks’ komt er regelmatig een fietsbanden test voorbij. Houd ons blog dus in de gaten over alles betreft nieuwtjes, tests en reviews van fietsbanden met de beste merken.

Merken fietsbanden

In ons assortiment vind je alleen de beste merken fietsbanden. Als er een nieuwe band uitkomt van Schwalbe, CST, Continental of Vredestein en deze fietsband is door onze test gekomen, dan voegen we de fietsband toe aan ons assortiment. Wij houden van kwaliteit, dus in onze webwinkel vind je alleen fietsbanden die fijn monteren, die zich hebben bewezen in de praktijk en waar we zelf echt achter staan.

Schwalbe fietsbanden test

We werken graag met Schwalbe fietsbanden, daar maken we geen geheim van. Dat zie je ook terug in ons assortiment. Regelmatig worden de fietsbanden van de Duitse fietsbanden fabrikant door ons getest. Schwalbe is innovatief en komt regelmatig met een nieuw model band, zo is onlangs de nieuwe Schwalbe Marathon E-Plus band toegevoegd aan ons assortiment en hebben we een test / review over de nieuwe Schwalbe buitenband geschreven.

Bekijk hieronder alle Schwalbe fietsbanden tests:

Schwalbe Marathon E-Plus

Schwalbe Energizer Plus

Schwalbe Air Plus binnenband

Schwalbe Black Jack

CST fietsbanden test

Ook CST is een merk waar we graag mee werken. Van dit merk kun je ook regelmatig een fietsbanden test vinden op onze website. De sterke punten van deze Chinese fabrikant zijn de banden voor stadsfietsen en e-bikes.

Hieronder vind je de CST fietsbanden tests:

CST Platinum Protector

CST Sensamo Allround

CST Classic Tradition

Continental fietsbanden test

Continental is een merk die wij erg goed vinden in het sportieve segment fietsbanden en e-bike banden. Daarom vind je in ons blog van dit merk meestal een fietsbanden test over de binnenbanden en buitenbanden die geschikt zijn voor MTB’s, racefietsen en elektrische fietsen.

Check snel hier alle Continental fietsbanden tests:

Continental Grand Prix 5000

Continental Contact Plus

Continental Ultra Sport III

Continental Contact Urban

Continental Hermetic Plus

Deel je fietsbanden test en ervaringen!

We geven graag onze mening, daarom vind je in ons blog ook regelmatig een test over de beste fietsbanden vinden die op het moment te verkrijgen zijn. Zo hebben we na vele uitgebreide tests en ervaringen als fietsspecialisten deze reviews geschreven.

Dit zijn onze persoonlijke ervaringen en meningen uiteraard. Heb je zelf andere ervaringen met bovenstaande fietsbanden? Of een buitenband die je door ons getest wilt zien worden? Neem dan contact met ons op, wij horen graag van je! Benieuwd naar meer reviews en informatie over fietsbanden? Lees dan verder in ons blog ‘tips & tricks’. Daar vind je nog veel meer informatie over fietsbanden en alles wat daarmee te maken heeft.

Fietsbanden.com de fietsbanden specialist

Wij hebben al meer dan 18 jaar ervaring met het monteren en testen van fietsbanden. Er is geen merk en type fietsband die we niet kennen. In ons assortiment vind je een ruime keuze aan merken en fietsbanden die wij zelf hebben samengesteld en getest. Zo heb je gegarandeerd een fietsband waarmee je weer veilig vele kilometers kunt maken.

Heb je nog vragen of opmerkingen over een fietsbanden test? Dan staan we uiteraard voor je klaar om al je vragen te beantwoorden betreft fietsbanden en meer.

Fietsbanden.com, de fietsbandenspecialist