Fietsbanden test? Die vind je regelmatig op Fietsbanden.com. Omdat wij op vele duizenden fietsbanden hebben gereden, banden hebben gemonteerd en fietsbanden in handen hebben gehad weten wij alles over fietsbanden en gerelateerde onderwerpen. In ons blog ‘tips & tricks’ komt er regelmatig een fietsbanden test voorbij. Houd ons blog dus in de gaten over alles betreft nieuwtjes, tests en reviews van fietsbanden met de beste merken.

Merken fietsbanden

In ons assortiment werken we met de beste fietsbanden merken. Als er een nieuwe band uitkomt bij Schwalbe, CST, Continental of een ander merk en deze fietsband is door onze test gekomen dan voegen we de fietsband toe aan ons assortiment. Wij houden van kwaliteit, dus in ons assortiment vind je alleen fietsbanden die fijn monteren en waar we zelf achter staan.

Schwalbe fietsbanden test

We werken graag met Schwalbe fietsbanden, daar maken we geen geheim van. Dat zie je ook terug in ons assortiment. Regelmatig worden de fietsbanden van de Duitse fietsbanden fabrikant door ons getest en gemonteerd.

Onlangs is de nieuwe Schwalbe Marathon E-Plus band toegevoegd aan ons assortiment en hebben we een test / review over de nieuwe Schwalbe buitenband geschreven. Bekijk de fietsbanden test hier.

Bekijk snel ons blog tips & tricks voor meer Schwalbe fietsbanden tests.

CST fietsbanden test

Ook CST is een merk waar we graag mee werken. Van dit merk kun je ook regelmatig een fietsbanden test vinden op onze website.

Zo hebben we onlangs een test / review geschreven over de ultieme anti-lek fietsband van CST, de Platinum Protector.

Continental fietsbanden test

Continental is een merk die wij erg goed vinden in de sportieve fietsbanden zoals de racefiets banden en de mountainbike fietsbanden. Daarom zie je in ons blog van dit merk meestal een fietsbanden test over de fietsbanden in het sportieve segment.

Zoals deze Continental fietsbanden test: De Continental Grand Prix 5000.

De beste fietsbanden test

We geven graag onze mening, daarom vind je in ons blog ook regelmatig een test over wat wij de beste fietsbanden vinden die op het moment te verkrijgen zijn. Zo hebben we na vele uitgebreide tests en ervaringen de volgende stukjes geschreven.

De beste racefiets buitenbanden

De beste racefiets binnenbanden

De beste fiets binnenbanden

De beste buitenband elektrische fiets

Dit zijn onze ervaringen en meningen uiteraard. Heb je zelf andere ervaringen met fietsbanden die je door ons getest wilt zien? Neem dan contact met ons op. Benieuwd naar meer reviews en informatie over fietsbanden? Lees dan verder in ons blog ‘tips & tricks’. Daar vind je nog veel meer!

Fietsbanden.com de fietsbanden specialist

Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het monteren en testen van fietsbanden. Er is geen merk en type fietsband die we niet kennen. In ons assortiment vind je een ruime keuze aan merken en fietsbanden die wij zelf hebben samengesteld en getest. Zo heb je gegarandeerd een fietsband waarmee je weer veilig vele kilometers kunt maken.

Heb je nog vragen of opmerkingen over een fietsbanden test? Dan staan we uiteraard voor je klaar om al je vragen te beantwoorden betreft fietsbanden en meer.

Fietsbanden.com, de fietsbanden specialist