Echte specialist in fietsbanden   ✔ GRATIS bezorging al vanaf €20   Pure persoonlijke service

Fietspomp

Fietspomp

Een goede fietspomp kun je natuurlijk niet missen als je bezig bent met reparaties en het onderhouden van je fietsbanden. Bij Fietsbanden.com bieden we je dan ook het volledige plaatje om alles wat er met buitenbanden of binnenbanden moet gebeuren goed uit te kunnen voeren. Op deze manier helpen we je graag, zodat je niet overal hoeft te shoppen voordat je alle benodigde spullen, zoals bijvoorbeeld een reparatieset en een fietspomp kopen. We maken het je makkelijk. Overzichtelijk, topkwaliteitsproducten, snel geleverd én voor scherpe prijzen. En ook nog eens GRATIS bij jou thuisbezorgd bij een minimum bestelbedrag van €20! Zo kun jij je fietsband problemen snel achter je laten en weer vele kilometers vooruit!

Fietspomp met drukmeter kopen

We hebben voor elk type fiets en ventiel wel een pomp. Wil je precies weten hoeveel bar er in je band gaat? Kies dan voor een fietspomp met drukmeter. Dankzij de barometer kun je zeer nauwkeurig een fietsband oppompen. Omdat de bandenspanning per persoon verschilt is het slim om een fietspomp met drukmeter te kopen. Hiermee voorkom je dat je met te zachte banden fietst en gaan je fietsbanden langer mee. Maar ook is het gunstig voor de rolweerstand en vergroot je de actieradius van je elektrische fiets.

Basic fietspomp kopen

Zoek je gewoon een simpele pomp zonder toeters en bellen? Ook die hebben we voor je. Kijk eens naar de Simson Basic of de Jumbo pomp, deze bekende favorieten heb je vast wel eens ergens in een schuur zien staan. Dit zijn simpele maar degelijke pompen die ook nog eens lang mee gaan. Voor dit type pomp zijn er meestal ook nog vervangingsonderdelen te verkrijgen.

De beste merken fietspompen

Wij houden van kwaliteit en willen graag dat een fietspomp lang mee gaat. Daarom hebben we een aantal pompen in ons assortiment waarvan wij weten dat ze uitgebreid getest zijn in de praktijk. Met de bekende merken zoals Simson en Jumbo zijn wij al jaren zeer tevreden. Zo krijg jij een fijne fietspomp waarmee vele bandjes kunnen worden opgepompt.

Vraag maar raak

Heb je advies nodig over type ventielen, een verloopstuk of bandenspanning? Vraag het ons gerust. Wij hebben als echte fietsenmaker al vele bandjes verwisseld, geplakt en opgepompt, dus we weten precies wat jij nodig hebt. Heb je advies, een vraag of meer informatie nodig? Stuur ons een berichtje, we staan graag voor je klaar met de antwoorden waar je naar op zoek bent!

Ga naar de bovenkant