Echte specialist in fietsbanden   ✔ GRATIS bezorging al vanaf €20   Pure persoonlijke service

Vouwfiets buitenbanden

Je zoekt een goede kwaliteit vouwfiets buitenbanden? Dan ben je aan het juiste adres. Uiteraard wil je ook niet teveel betalen. Dat snappen we ook. Daarom hebben we bij Fietsbanden.com voor jou een ruim assortiment fietsbanden voor jouw vouwfiets geselecteerd, zodat jij altijd kunt kiezen voor een topkwaliteit buitenband. Daarnaast hebben we bij Fietsbanden.com hele scherpe prijzen en leveren we al vanaf €20 he-le-maal GRATIS! En uiteraard leveren we ook snel. Dus bekijk nú ons ruime assortiment A-merk banden zoals Continental, Schwalbe en CST.

Goede service verlenen vinden wij heel normaal. Daarom helpen we je graag om de juiste keuze te maken in welke buitenband je moet kiezen voor je vouwfiets. Dat is erg belangrijk voor jouw fietsplezier! Onze jarenlange ervaring als fietsenmaker maakt dat wij alles weten over zowel binnen- als buitenbanden. Twijfel over een maat of merk? Trek dan gerust aan de bel als je vragen hebt. We staan voor je klaar met advies en informatie over al onze producten.

Voor elke vouwfiets een buitenband

Of je nu een fiets met 16 inch of 20 inch wielen hebt, wij hebben vast een passende buitenband voor jouw vouwfiets. Ook hebben we meerdere banden in verschillende prijsklassen. Gebruik je jouw fiets dagelijks en fiets je vele kilometers op een dag? Een goede anti-lek band is dan zeker aan te raden. Dat maakt de kans op een lekke band meteen een stuk kleiner. Gebruik je de fiets af en toe? Dan is een goedkope basic buitenband voor jouw vouwfiets ook een prima keus. In ons assortiment kun je makkelijk filteren op prijs. Kijk dus snel naar ons mooie aanbod vouwfiets banden!

Beste merken buitenbanden voor jouw vouwfiets

Je zoekt een betrouwbare en degelijke buitenband voor jouw vouwfiets. Dan ben je bij Fietsbanden.com aan het juiste adres. Wij werken met banden waar we zelf ook volledig achter staan en waarvan we weten dat deze in de praktijk ook echt goede buitenbanden zijn. In onze uitgekiende selectie vouwfiets banden vind je dan ook de volgende bekende, maar ook minder bekende merken terug. Dat zijn; CST, Continental, Deli en Schwalbe banden.

Nog advies nodig?

Stuur ons dan snel een berichtje, we helpen je graag met het uitzoeken van een goede fietsband voor jouw vouwfiets.

Ga naar de bovenkant