Echte specialist in fietsbanden   ✔ GRATIS bezorging al vanaf €20   Pure persoonlijke service

Mountainbike buitenbanden

Buitenband voor je mountainbike nodig? Wij hebben een ruime collectie A-merken mtb buitenbanden van Schwalbe, Continental en CST. Voor de recreatieve mountainbiker tot de semi professional, we hebben altijd de juiste buitenband voor jouw mountainbike. Met onze vaste lage prijzen en GRATIS verzending al vanaf €20 heb je altijd een goede deal voor jouw mountainbike fietsbanden.

Buitenbanden voor  je mountainbike vind je bij Fietsbanden.com, de echte specialist op het gebied van mountainbike buitenbanden. We hebben alleen de beste MTB banden in onze webshop met merken als Continental, Schwalbe en CST. In alle maten en van anti-lek tot vouwbare banden, we hebben wat jij zoekt. Wij houden van top kwaliteit en dat zie je terug in ons assortiment. We testen de banden met montage en rijden erop voordat ze in de webshop te koop zijn, zo krijg jij de beste buitenbanden voor jouw mountainbike.

Beste mountainbike buitenbanden

Je zoekt buitenbanden die voldoen aan jouw eisen. Zo moeten ze tegen een stootje kunnen, goede grip hebben wanneer nodig en moet de kans op een lekke band zo klein mogelijk zijn. In onze webshop vind je een uitgekiende selectie mtb buitenbanden waar wij ook echt achter staan. Als fietsenmaker en fietser weten we wat belangrijke en goede eigenschappen zijn in een goede buitenband. Daarom vind je bij ons de beste banden voor een eerlijke prijs, dat garanderen we.

Mountainbike banden 26 inch tot 29 inch

MTB banden zijn er tegenwoordig in vele maten. In het verleden was de 26 inch mountainbike band de meest gangbare bandenmaat. Tegenwoordig is dat de grotere 29 inch variant. Voordeel van de kleinere 26 inch mountainbike band is de wendbaarheid. Grootste voordeel van de grotere 29er, is de hogere snelheid en het makkelijker over obstakels heen komen. Welke mtb je ook hebt, uiteraard hebben we in deze verschillende maten een mooi aanbod banden voor jouw fiets.

Vragen over mtb buitenbanden?

Advies nodig over een bandenmaat of type mountainbike buitenband? Neem gerust even contact met ons op. We hebben zelf al vele mountainbike banden gemonteerd, uitgetest en verkocht dus we hebben vast een antwoord op je vraag.

Mountainbike binnenband nodig? Ook die hebben we voor je! Natuurlijk ook van de beste kwaliteit A-merken en de binnenbanden worden al bij een bestelling vanaf €15 GRATIS naar jou verzonden.

Ga naar de bovenkant