Echte specialist in fietsbanden   ✔ GRATIS bezorging al vanaf €20   Pure persoonlijke service

CST fietsbanden

CST fietsbanden

CST fietsbanden zijn kwalitatief erg goede fietsbanden. Door de toepassing van verschillende anti-lek technieken is er voor elke fiets een topkwaliteit band beschikbaar. Geen bandjes meer wisselen dus tijdens een mooie fietstocht. Want dáár zit niemand op te wachten! De buitenbanden én binnenbanden zijn qua prijs niet de duurste t.o.v. de rest, maar doet aan kwaliteit zéker niet onder voor de andere merken. De banden van het merk zijn al vele jaren populair, en je kunt er heel veel prachtige én snelle kilometers mee fietsen. Daarnaast zijn de CST buitenbanden verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze mooi bij je fiets passen. Voor de racefiets zijn er ook een aantal leuke flitsende kleuren beschikbaar! Kies voor een CST fietsband of binnenband, want dan kies je voor een strakke en aangename prijs/kwaliteitsverhouding!

CST staat ook wel bekend als Cheng Shin Tires en is de grootste fietsbanden fabrikant ter wereld. Deze Chinese fabrikant is zeer populair bij fietsenmakers, fietsfabrikanten en consumenten. Wij van Fietsbanden.com zijn ook zeker fan. De kwaliteit is al jaren zeer goed te noemen en in elke prijsklasse is er een fietsband te vinden. Wat voor type fietsband je ook zoekt. Van Mountainbike tot oude stadsfiets, CST heeft een fietsband die bij je past.

CST buitenbanden

Een behoorlijk ruim assortiment fietsbanden in veel prijsklassen, kleuren en anti-lek banden. Of je nu dagelijks 30 km naar je werk fietst of alleen een kilometer naar het station, er zit vast iets voor je in het assortiment. Als je een stadsfiets van Cortina, Sparta, Batavus of Union fiets hebt, dan is er een grote kans dat je fiets van fabriek af met banden van dit merk is afgemonteerd. Voor elektrische fietsen heeft het merk ook een aantal zeer goede buitenbanden die al meerdere keren zijn uitgeroepen tot beste fietsband. Ook zijn alle buitenbanden uitgevoerd met reflectie zodat je goed opvalt in het donker.

CST binnenbanden

De binnenbanden staan voor kwaliteit en het Chinese merk werkt altijd met goede materialen. Top kwaliteit butyl binnenband die fijn monteert en lucht goed vasthoud in de binnenband. Mocht je een lekke band krijgen zijn de binnenbanden ook goed te plakken. Van kleine 12 inch fietsband tot de grote 29 inch mountainbike binnenband. Ook elk type ventiel, dus fietsbanden.com heeft vast de CST binnenband voor jouw fiets.

CST fietsbanden anti-lek

In het ruime assortiment heeft CST een aantal verschillende anti-lek fietsbanden. Van basic tot zeer sterke anti-lek band die bijna niet lek kan. De Platinum Protector is zelfs al drie keer uitgeroepen tot beste in zijn klasse. In onze webshop vind je meerdere varianten van anti-lek banden in elke prijsklasse. Fiets je bijvoorbeeld elke dag 30 km is het aan te raden om een dikkere anti-lek band te kiezen. Fiets je enkel 500 meter naar een bus station vind je misschien een basic band ook al prima. Kijk snel naar het aanbod in onze webshop!

Ga naar de bovenkant