Echte specialist in fietsbanden   ✔ GRATIS bezorging al vanaf €20   Pure persoonlijke service

Racefiets buitenbanden

Buitenbanden voor je racefiets kopen? Wij hebben een ruime collectie A-merken zoals CST, Schwalbe en Continental racefiets buitenbanden. Van basic buitenband voor de recreatieve racefietser tot de professional, we hebben altijd een racefiets band die bij je past. Bij Fietsbanden.com kun je terecht voor de beste racefietsbanden met vaste lage prijzen. Al vanaf een bestelling van €20 worden alle racefiets buitenbanden natuurlijk ook nog eens GRATIS bij je thuisbezorgd.

Buitenbanden voor je racefiets van de beste A-merken vind je bij Fietsbanden.com. Wij houden van kwaliteit en dat zie je ook terug in ons assortiment racefiets banden. Zelf hebben we al vele racefiets buitenbanden gemonteerd en verkocht. Dus advies nodig over een bandenmaat, het monteren van je banden of type racefiets buitenband? Neem gerust even contact met ons op. Met een ruim aanbod van Schwalbe en Continental heb je de nieuwe buitenband voor je racefiets snel en voordelig in huis.

Niet alleen de beste A-merken hebben we voor je op voorraad, maar ook geven we de nodige service. Bij Fietsbanden.com koop je namelijk bij de echte specialist die écht kennis heeft van racefiets buitenbanden. In ons blog Tips & Tricks geven we informatie over de beste racefiets buitenbanden en nog veel meer.

De beste racefiets buitenbanden?

Dat is zeker een goede vraag, wat is de beste buitenband voor de racefiets? En zijn die duurdere banden echt beter dan de goedkope bandjes?

Wij hebben al vele jaren ervaring met alle merken racefiets banden. In de loop der jaren hebben we veel fietsbanden gezien, gemonteerd, uitgeprobeerd en uiteindelijk een selectie fietsbanden gemaakt waar we het liefst mee werken en waar we 100% achter staan.

Omdat we regelmatig zelf banden monteren, testen en in handen hebben zijn er een paar favorieten. Maar het is niet zo dat de duurste buitenband ook de beste is. Hier lees je wat in 2021 onze favoriete racefiets band die nu verkrijgbaar is.

Op het moment is de Continental Ultra Sport III onze favoriet. Deze buitenband kost bij ons nog geen €25 en is een fijne band om te monteren, heeft goede grip en gaat behoorlijk lang mee. De Continental band voelt zich thuis op gladde asfalt wegen en zelfs op grove fietspaden kan hij perfect uit de voeten.

De Ultra Sport III van Continental staat voor snelheid en heeft een goede anti-lek bescherming zodat je niet vaak je band hoeft te repareren of te verwisselen. Volgens ons de beste racefiets band in zijn klasse. Handmade in Germany zoals Continental zegt en dat merk je. Gegarandeerd de beste kwaliteit en dat ook nog eens voor zo’n prijs. De Continental Ultra Sport III is een racefiets band die zich al ruimschoots heeft bewezen in de praktijk.

Service van de specialist

Heb je vragen of meer informatie nodig over een buitenband, maat of advies op maat? Laat het ons weten, we helpen je graag bij het uitzoeken van een racefietsband.

Ga naar de bovenkant