Echte specialist in fietsbanden   ✔ GRATIS bezorging al vanaf €20   Pure persoonlijke service

Schwalbe fietsbanden

Schwalbe fietsbanden

Schwalbe fietsbanden zijn banden die bijna altijd beschikken over een anti-lek laag. Het zijn hoogwaardige binnenbanden en buitenbanden die je in verschillende types en prijsklassen kunt krijgen. Ze hebben verschillende profielen en maten en al naar gelang hoeveel en waarvoor je ze wilt gaan gebruiken, kun je kiezen welke type band het beste bij jou past. Als je kiest voor Schwalbe banden, kies je voor topkwaliteit waar je heel veel fietsplezier van zult hebben! Maar bij Fietsbanden.com leveren we niet alleen buitenbanden van Schwalbe, ook kwalitatief goede Schwalbe binnenbanden kun je bij ons vinden. Tel daarbij op onze scherpe prijzen, de snelle levertijd en indien nodig het persoonlijke advies: kortom bij Fietsbanden.com zit je goed!

Schwalbe fietsbanden

De bekende Duitse fabrikant staat bekend om de goede kwaliteit. Niet voor niets hebben ze meerdere prijswinnende modellen en monteren fietsfabrikanten zoals Sparta en Gazelle nieuwe fietsen af met deze banden. Het assortiment is groot, voor elke fiets heeft Schwalbe wel een fietsband. Van kinderfiets, elektrische fiets tot MTB.  Uiteraard zijn er ook vele binnenbanden verkrijgbaar met elk type ventiel in verschillende lengtes voor alle soorten velgen.

Materiaal

Schwalbe banden worden gemaakt van alleen het beste materiaal. De zuiverheid van het rubbermengsel waar de fietsbanden gemaakt worden, is zeer hoog te noemen. Ook voor de binnenbanden geldt, hoe hoger de kwaliteit, hoe beter de luchtdichtheid van de binnenband. Daardoor hoef je niet om de paar dagen je banden op te pompen. Ook zijn de binnenbanden zeer elastisch waardoor ze minder snel lek zullen raken. Met een band van Schwalbe haal je gegarandeerd kwaliteit in huis.

Uitgebreid getest

De binnenbanden van Schwalbe worden in de fabriek zeer uitgebreid getest door ze 24 uur lang opgepompt te laten liggen in een opslag en worden daarna nog met de hand gecontroleerd. Zo krijg je gegarandeerd de top kwaliteit die ze beloven. Door de hoge kwaliteit en elasticiteit zijn de binnenbanden vaak voor meerdere bandbreedtes te gebruiken. Ideaal!

Recyclebaar materiaal

Niet alleen het rubber van Schwalbe banden zijn van het beste materiaal. Alle fietsventielen die Schwalbe gebruikt op de binnenbanden zijn vernikkeld en van schroefdraad voorzien. Alle materialen die gebruikt worden zijn 100% recyclebaar. Zo draagt Schwalbe een steentje bij aan een duurzame wereld.

Welke Schwalbe fietsband kopen?

Misschien weet je precies welke banden je nodig hebt, misschien ook vind je het lastig te kiezen tussen de verschillende types Schwalbe banden of binnenbanden. Of weet je überhaupt (nog) niet of je wel voor deze Duitse fabrikant moet gaan of toch voor een ander merk fietsband. Laat het ons vooral weten. Wij zijn pas blij als jíj blij bent. Dus stel je vragen gerust, we staan voor jou klaar!

Binnenbanden van top kwaliteit

Schwalbe binnenbanden zijn gemaakt van een zuiver aandeel butyl. Dit betekend dat ze erg lang luchtdicht blijven. Het is dus niet nodig om elke week je banden op te pompen. Ook worden de binnenbanden nog eens 24u getest voordat ze verpakt worden. Zo weet je dat je kwaliteit in huis haalt.

Buitenbanden voor elke fiets

Of je nu een fanatieke wielrenner bent of een high end e-bike hebt, Schwalbe heeft de buitenband voor jouw fiets. Altijd uitgevoerd met reflectie en ook bijna altijd een anti-lek laag zodat lekke banden niet vaak meer zullen voorkomen. Bekijk snel ons grote aanbod buitenbanden!

Schwalbe anti-lek banden

Al jaren staat dit Duitse merk bekend om de zeer goede anti-lek fietsbanden. Of je nu een band zoekt voor je mtb, of je e-bike, Schwalbe heeft een passende buitenband. In het grote assortiment is de Marathon Plus waarschijnlijk de meest bekende Schwalbe anti-lek band. Dankzij de 5mm dikke en sterke anti-lek laag zijn lekke banden bijna zo goed als verleden tijd. Deze favoriet raden we dan ook altijd iedereen aan. Maar zelfs in het middensegment hebben de meeste banden een extra bescherming tegen lekrijden. Kijk dus snel in ons aanbod voor een geschikte band.

Ga naar de bovenkant