Echte specialist in fietsbanden   ✔ GRATIS bezorging al vanaf €20   Pure persoonlijke service

Binnenbanden fiets

Binnenband voor je fiets kopen? Dat doe je voordelig online bij de echte fietsbandenspecialist. Wij hebben een ruime collectie binnenbanden voor je fiets op voorraad. Alleen de beste A-merk binnenbanden kun je vinden in onze webshop. Bestel je op werkdagen voor 21:00u, dan heb je de bandjes morgen in huis. En natuurlijk worden alle fiets binnenbanden al vanaf €20 GRATIS verzonden!

Wat is de beste binnenband voor mijn fiets?

Vaak word gevraagd naar onze mening, die geven we dan ook graag. Dat is ook het geval voor deze vraag die we regelmatig te horen krijgen. Aangezien wij al vele banden hebben gemonteerd, getest en geplakt kunnen we je dan ook advies op maat geven over welke binnenband het beste is voor jouw fiets.

Er zijn vele goede merken fiets binnenbanden op de markt verkrijgbaar. In ons assortiment hebben we keuze gemaakt uit een paar merken waar we graag mee werken. Naar onze mening zijn dit de beste verkrijgbaar op dit moment.

Waar uit bestaat de beste fiets binnenband?

Fiets binnenbanden worden vaak gemaakt uit latex, rubber en butyl. Maar het beste materiaal voor de fiets binnenband bestaat uit zo puur mogelijk butyl. Dit materiaal is erg luchtdicht zodat je niet vaak je band hoeft op te pompen. Ook is het materiaal flexibeler en beter bestand tegen lekrijden. Misschien iets duurder materiaal, maar gaat een stuk langer mee.

Welk merk moet ik kiezen?

Er zijn zeker wel wat verschillen tussen goedkope merken en bijvoorbeeld de binnenbanden van Schwalbe of Continental. Deze twee laatst genoemde zijn niet alleen handgemaakt, maar worden ook nog eens zeer uitgebreid getest voor dat ze in de winkel komen te liggen. De Duitse merken zijn qua materiaal de beste binnenband voor de fiets. Dit komt door dat ze werken met het beste materiaal, de binnenbanden zijn lichter in gewicht en en ze worden ook nog eens handgemaakt. Wil je iets minder betalen maar alsnog een goede kwaliteit binnenband, dan ga je voor CST fietsbanden.

Nieuwe fiets binnenbanden kopen

Ga je alleen voor het beste? Kies dan voor Continental of Schwalbe fiets binnenbanden. Deze zijn lichter, beter luchtdicht en gaan minder snel lek. Vooral voor de racefietsers en e-bikers onder ons waarbij elke gram telt en je bandenspanning altijd on point moet zijn kies je voor de beste binnenbanden voor je fiets.

In ons assortiment hebben we een uitgedachte keuze gemaakt met alleen de beste binnenbanden. Hier zul je gegarandeerd de beste binnenband voor jouw fiets kopen. De bekende merken die wij verkopen hebben we zelf al meerdere keren gemonteerd en geplakt, dus in ons assortiment vind je alleen de beste kwaliteit binnenbanden voor jouw fiets.

Heb je nog vragen over ons assortiment binnenbanden? We helpen je graag met advies of informatie!

Ga naar de bovenkant