Echte specialist in fietsbanden   ✔ GRATIS bezorging al vanaf €20   Pure persoonlijke service

Continental fietsbanden

Continental fietsbanden

Continental fietsbanden zijn banden van topkwaliteit. De meeste beschikken over een anti-leklaag. Met de lage rolweerstand en goede profielen zijn de banden een waar genot voor elke fietsliefhebber. De banden zijn heel comfortabel, ze zijn geruisloos en ze zijn veilig. De Continental fietsband is verkrijgbaar in verschillende types en verschillende prijzen. Daarnaast kun je bij Fietsbanden.com ook Continental binnenbanden vinden. De buitenbanden en binnenbanden zijn van oudsher erg betrouwbaar en staan voor topkwaliteit. Fietsbanden.com levert ze je snel en voor super scherpe prijzen. En heb je advies nodig? Trek gerust aan de bel. Kortom, kies je voor deze banden dan zit je goed en kun je heel veel mooie kilometers maken!

Continental is een merk dat uit Duitsland komt en sinds 1871 banden fabriceert. Niet alleen maken ze fietsbanden maar ook vele andere type banden. Een merk met een hele lange historie en ervaring dus! Dat zie je ook terug in de fietsbanden van Continental. Innovatie en ontwikkeling staat voorop bij het merk. Niet voor niets hebben ze een van de best verkochte banden voor de wielrenfiets, namelijk de Continental GP 5000. Ook fietsfabrikanten zijn fan en monteren veel fietsen af met dit Duitse merk en dat snappen wij maar al te goed.

Waarom kiezen voor Continental fietsbanden?

Als je al bekend bent met het merk weet je het al vast wel. Ben je nog niet bekend met Continental fietsbanden vertellen we het graag nog eens. De kwaliteit is goed te noemen en de banden hebben zich in de praktijk al ruimschoots bewezen. Niet voor niets hebben ze al jaren de best verkochte racefiets banden. Zo was dat de GrandPrix 4000s afgelopen jaren en is zijn opvolger de GrandPrix 5000 dat vandaag de dag. Maar ook voor stadsfietsen en elektrische fietsen heeft dit merk mooie kwaliteit banden die ver zijn doorontwikkeld. Je zult dan ook vast geen spijt krijgen als je kiest voor dit bekende A-merk.

Innovatie voor iedereen

Innoveren blijven ze doen bij Continental, zo komen ze vaak met nieuwe toevoegingen aan een band of model en worden de binnenbanden en buitenbanden zeer uitgebreid getest voor dat ze op de markt komen. Duitse degelijkheid staat hierbij voorop en dat voel je bij het rijden en het monteren. Niet alleen bij de duurdere modellen, maar ook bij de goedkopere varianten van Continental verbazen wij ons nog steeds over de kwaliteit en de rijeigenschappen. Amateur fietsers rijden graag op de Continental racefiets banden, maar professionals zie je er ook genoeg op rijden. ‘Handmade in Germany’ zoals Continental het zegt en dat merk je.

Continental banden voor elke fiets

Bij Continental heb je keuze uit een ruim assortiment fietsbanden. Of je nu alleen in het weekend een tour maakt of semi-professional wielrenner bent, Continental heeft een band voor jouw fiets. Fiets je het hele jaar door en zoek je een band waarmee je het hele jaar door grip mee hebt? Dan heeft Continental ook 4-seizoenen banden voor je. Vouwband, draadband, anti-lek band, noem het maar op en het zit in het assortiment. Natuurlijk ook in verschillende maten en breedtes zodat je altijd een band hebt die bij je past en comfortabel op je fiets zit, het hele jaar door.

Continental fietsband kopen?

Twijfel je over welke Continental fietsbanden het beste bij jouw fiets passen? Of heb je misschien andere vragen? Bij Fietsbanden.com hebben we heel veel ervaring en hebben we al duizenden banden verwisseld. Stel je vraag dus gerust, wij helpen je graag met onze vakkennis. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Misschien past een ander merk fietsband tóch beter bij jouw fiets? Of informatie nodig over een banden maat? Neem dan snel contact met ons op. We helpen je graag!

Ga naar de bovenkant