Echte specialist in fietsbanden   √ GRATIS bezorging al vanaf €15   Pure persoonlijke service
Home|Buitenbanden|Racefiets buitenbanden

Racefiets buitenbanden

Buitenband voor je racefiets nodig? Wij hebben een ruime collectie A-merken zoals CST, Schwalbe en Continental racefiets buitenbanden. Van basic buitenband voor de recreatieve racefietser tot de professional, we hebben altijd een racefiets band die bij je past. Bij Fietsbanden.com kun je terecht voor de beste racefiets buitenbanden met vaste lage prijzen. Al vanaf een bestelling van €15 worden alle racefiets buitenbanden natuurlijk ook nog eens GRATIS bij je thuisbezorgd.

Buitenbanden voor je racefiets van alle A-merken vind je bij Fietsbanden.com. Wij houden van kwaliteit en dat zie je ook terug in ons assortiment racefiets banden. Bekijk ook eens een van onze favorieten: de Continental Grand Prix 4000s. Zelf hebben we al vele racefiets buitenbanden gemonteerd en verkocht. Dus advies nodig over een bandenmaat, het monteren van je banden of type racefiets buitenband? Neem gerust even contact met ons op. Met een ruim aanbod van Schwalbe en Continental heb je de nieuwe buitenband voor je racefiets snel en voordelig in huis.

Niet alleen de beste merken racefiets buitenbanden hebben we voor je op voorraad, maar ook geven we de nodige service. Bij Fietsbanden.com koop je namelijk bij de echte specialist die écht kennis heeft van racefiets buitenbanden. In ons blog Tips & Tricks geven we informatie over de beste racefiets buitenbanden en nog veel meer.

Natuurlijk hebben we ook een leuk aanbod racefiets binnenbanden voor je in de webwinkel. Net als de racefiets buitenbanden zul je daar ook alleen de beste merken en kwaliteits racefiets binnenbanden vinden. Deze verzenden we natuurlijk bij een bestelling vanaf €15 ook weer helemaal GRATIS.

  • Snelle levering
  • GRATIS verzending van alle racefiets buitenbanden al vanaf €15

Go to Top