Op zoek naar MTB banden 29 inch? Bekijk hier ons assortiment MTB banden 29 inch.

De maat 29 inch voor MTB banden is de nieuwe standaard.

Steeds meer MTB’s worden met 29 inch wielen uitgerust. Dit heeft z’n voor en nadelen. Maar gelukkig meer voordelen. Je komt makkelijker over obstakels heen, hebt een hogere topsnelheid en meer comfort. Je bent iets minder wendbaar dan de 26 inch MTB, maar dat is ook bijna het enige nadeel. De MTB 29 inch banden zorgen dat je ook goed grip hebt als je de juiste MTB banden hebt tenminste.

Wat zijn goede fietsbanden voor de 29 inch MTB?

In ons assortiment fietsbanden hebben we een selectie gemaakt met de beste 29 inch MTB banden. Waar we zelf ervaring mee hebben in de praktijk, zo heb je altijd een goede MTB band in huis. Natuurlijk de beste merken zoals Continental, Schwalbe, Maxxis en CST. Als je MTB banden wilt die tegen een stootje kunnen, goede grip en comfort bieden, kijk dan eens in ons assortiment 29 inch MTB banden voor de beste banden en vaste lage prijzen.

Verschillende maten in 29 inch MTB banden.

Er zijn voor de 29 inch MTB inderdaad nog meerdere breedtes verkrijgbaar. Kijk dus altijd op je banden welke maat je nu gemonteerd hebt zitten. De bandenmaat vind je op de wang (zijkant) van je buitenband. Vaak is het beste om niet teveel van die bandenmaat af te wijken in verband met aanlopen op je voorvork of achtervork als je een te brede MTB band monteert. Mocht je twijfelen over een bandenmaat of andere vragen over je 29 inch MTB banden kun je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag aan de juiste MTB band voor jouw 29er.

Hopelijk hebben we je weer wat goede informatie kunnen geven over 29 inch MTB banden. Zit je nog met andere vragen of opmerkingen dan horen we het graag van je.

Fietsbanden.com, de specialist op het gebied van 29 inch MTB banden.