Wat zijn goede banden voor je BMX fiets? Je wilt goede kwaliteit banden die tegen een stootje kunnen zodat jij je kunt focussen op wat belangrijk is, je stunts. 

Bij Fietsbanden.com hebben we een aantal BMX banden in ons assortiment waar wij graag mee werken en die aan jouw eisen voldoen. De meest voorkomende maten kun je bij ons in de winkel vinden. Deze banden hebben zich in de praktijk al ruimschoots bewezen. Kijk dus snel in onze webshop naar de volgende fietsbanden. 

Een van onze favorieten is de Impac Freepac. 

Deze BMX banden zijn degelijk, fijn te monteren en zijn redelijk dik, zodat ze ook echt tegen een stootje kunnen. Ook is de buitenband een koopje, voor 13,95 per stuk zijn ze leverbaar in onze webwinkel. Deze is wel alleen in een 20 inch verkrijgbaar, dus niet voor de kleinere BMX fietsen.

De tweede favoriet is de Schwalbe Mad Mike.

Deli BMX band

Deze BMX band is een buitenband met een wat grover profiel wat zorgt voor goede grip offroad, maar ook op gladde ondergrond. 

Wel voel je op bijvoorbeeld een asfaltweg dat deze band iets minder comfortabel rijd. De Mad Mike is er in 20 inch en in 16 inch te verkrijgen.

Wil je nog meer informatie over onze BMX banden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Fietsbanden.com, de fietsbanden specialist.