Echte specialist in fietsbanden   ✔ GRATIS bezorging al vanaf €20   Pure persoonlijke service

Buitenbanden fiets

Buitenbanden fiets

Buitenbanden voor je fiets kopen? Dan wil je in ieder geval dat ze van goede kwaliteit zijn. Daarnaast is de prijs natuurlijk ook van belang, dat is heel begrijpelijk. Bij Fietsbanden.com koop je bij een echte specialist. Bij de fietsenmaker die z’n strepen al meer dan verdiend heeft. We weten álles van fietsbanden en kunnen je daarom ook heel goed helpen aan de juiste buitenbanden voor je fiets. Je koopt top kwaliteit banden voor een scherpe prijs én ook nog eens snel geleverd. En GRATIS verzending? Dat krijg je bij ons al bij een bestelling vanaf €20!

Ruim assortiment fiets buitenbanden

Kies voor ons ruime assortiment buitenbanden voor jouw fiets. Zodat je weer klaar bent om vele mooie kilometers al fietsend te genieten. Voor bijna elke fiets hebben wij de juiste banden. Of je nu een elektrische fiets hebt, een bakfiets of een hybride fiets, er zit gegarandeerd een fietsband in ons assortiment. Daarnaast hebben we ook in elke maat een paar verschillende prijsklassen. Wat je budget ook is, wij hebben een band voor jouw tweewieler.

Anti-lek buitenband voor jouw fiets

Tegenwoordig zijn er vele banden voorzien van anti-lek bescherming. Vooral in de hogere prijsklasse zijn er zeer goede banden die zorgen dat de kans op een lekke band zeer klein is. Ook in de bandenmaat waar jij naar op zoek bent, dat is gegarandeerd. Met deze fietsbanden zit je meer gerust op je fiets tijdens een ritje. Kijk in ons grote assortiment anti-lek buitenbanden voor jouw fiets.

De beste merken buitenbanden

Alle merken in ons assortiment zijn zorgvuldig uitgekozen. Wij houden van kwaliteit en weten als geen ander waar een goede fiets buitenband aan moet voldoen. Daarvoor heb je een goed en betrouwbaar merk banden voor nodig. De merken die wij verkopen zijn uitgebreid getest in de praktijk en in de fabriek, zodat je gegarandeerd de beste buitenbanden in huis haalt. Wij werken graag met de volgende fabrikanten. CST, Schwalbe, Vredestein, Cortina en Impac.

Buitenband fiets kopen bij Fietsbanden.com

Omdat wij al veel ervaring hebben als fietser en fietsenmaker van beroep zijn, kunnen we je alles vertellen over onze producten. Door onze ervaringen hebben we een collectie banden van de beste merken samengesteld waar we van weten dat ze van goede kwaliteit zijn en fijn zijn om te monteren. Wij hebben alle fiets buitenbanden dus al vaker gemonteerd, mee gefietst en in handen gehad. Zo weet je zeker dat je goede banden voor je fiets koopt. Service is voor ons erg belangrijk, we helpen je daarom ook graag mocht je vragen hebben. Neem dan gerust contact op. Stuur een berichtje aan ons. We staan graag voor je klaar, zodat jij meer dan tevreden bent met je aankoop!

Ga naar de bovenkant