Wij zijn fan van Continental racefiets banden, jij ook? Mooi! Nog niet overtuigt? We delen graag onze ervaringen met het merk en de banden.

Waarom kiezen voor Continental racefiets banden?

Als je al bekend bent met het merk weet je het al vast wel. Ben je nog niet bekend met Continental racefiets banden vertellen we het graag nog eens. De kwaliteit van Continental racefiets banden is beter dan goed en hebben zich in de praktijk al ruimschoots bewezen. Niet voor niets zijn ze de best verkopende racefiets banden op de markt vandaag. Zo was dat de GrandPrix 4000s afgelopen jaren en is zijn opvolger de GrandPrix 5000 dat vandaag de dag.

Innoveren doen ze wel bij Continental, zo komen ze vaak met nieuwe toevoegingen aan een band of model en worden de binnenbanden en buitenbanden zeer uitgebreid getest voor dat ze op de markt komen. Duitse degelijkheid staan ze voor, dat voel je bij het rijden en het monteren. Niet alleen bij het topmodel racefiets band, maar ook bij de goedkopere modellen van Continental verbazen wij ons nog steeds over de kwaliteit en de rijeigenschappen. Amateur fietsers rijden graag op de Continental racefiets banden, maar professionals zie je er ook genoeg op rijden. ‘Handmade in Germany’ zoals Continental het zegt en dat merk je.

Bij Continental heb je keuze uit een ruim assortiment racefiets banden. Of je nu alleen in het weekend een tour maakt of semi-professional bent, Continental heeft een band voor jouw racefiets. Fiets je het hele jaar door en zoek je een racefiets band waarmee je het hele jaar door grip mee hebt? Dan heeft Continental ook een 4-season racefiets band voor je. Vouwband of draadband noem het maar op en het zit in het assortiment. Natuurlijk ook in verschillende breedtes zodat je altijd een band hebt die bij je past en comfortabel op je racefiets zit het jaar rond.

Benieuwd naar de banden? Bekijk dan snel het assortiment Continental racefiets banden.

Heb je vragen over de Continental racefiets banden? We helpen je graag met alle informatie over alles wat met fietsbanden te maken heeft. Zelf hebben we erg veel ervaring met de montage en praktijk ervaring van Continental racefiets banden dus geen vraag is ons te gek!

Fietsbanden.com, jouw Continental racefiets banden specialist.