Echte specialist in fietsbanden   ✔ GRATIS bezorging al vanaf €20   Pure persoonlijke service

Schwalbe fietsbanden

Schwalbe fietsbanden

Schwalbe fietsbanden zijn banden die bijna altijd beschikken over een anti-leklaag. Schwalbe fietsbanden zijn hoogwaardige fietsbanden die je in verschillende types en prijsklassen kunt krijgen. Ze hebben verschillende profielen en maten en al naar gelang hoeveel en waarvoor je ze wilt gaan gebruiken, kun je kiezen welke type band het beste bij jou past. Als je kiest voor Schwalbe fietsbanden, kies je voor topkwaliteit waar je heel veel fietsplezier van zult hebben! Maar bij Fietsbanden.com leveren we niet alleen fietsbanden van Schwalbe, ook kwalitatief goede binnenbanden kun je bij ons vinden van dit merk. Tel daarbij op onze scherpe prijzen, de snelle levertijd en indien nodig het persoonlijke advies: kortom bij Fietsbanden.com zit je goed!

Assortiment

Het assortiment is groot, voor elke fiets heeft Schwalbe wel een fietsband. Van de kleinste kinderfiets tot MTB. Uiteraard zijn er ook vele binnenbanden verkrijgbaar met elk type ventiel in verschillende lengtes voor alle soorten velgen.

Materiaal

De banden van Schwalbe worden gemaakt van alleen het beste materiaal.  De zuiverheid van het rubbermengsel waar de fietsbanden van Schwalbe gemaakt worden, is zeer hoog te noemen. Ook voor de binnenbanden geldt, hoe hoger de kwaliteit, hoe beter de luchtdichtheid van de binnenband. Daardoor hoef je niet om de paar dagen je banden op te pompen. Ook zijn de binnenbanden zeer elastisch waardoor ze minder snel lek zullen raken. Met een band van Schwalbe haal je gegarandeerd kwaliteit in huis.

Uitgebreid getest

De binnenbanden worden in de fabriek zeer uitgebreid getest door ze 24 uur lang opgepompt te laten liggen in een opslag en worden daarna nog met de hand gecontroleerd. Zo krijg je gegarandeerd de top kwaliteit die Schwalbe beloofd. Door de hoge kwaliteit en elasticiteit zijn de binnenbanden van Schwalbe vaak voor meerdere bandbreedtes te gebruiken. Ideaal!

Recyclebaar materiaal

Niet alleen het rubber van de fietsbanden van Schwalbe is van het beste materiaal. Alle fietsventielen die Schwalbe gebruikt op de binnenbanden zijn vernikkeld en van schroefdraad voorzien. Alle materialen die gebruikt worden zijn 100% recyclebaar. Zo draagt Schwalbe een steentje bij aan een duurzame wereld.

Welke band te kiezen?

Misschien weet je precies welke Schwalbe band je nodig hebt, misschien ook vind je het lastig te kiezen tussen de verschillende types Schwalbe fietsbanden of binnenbanden. Of weet je überhaupt (nog) niet of je wel voor Schwalbe moet gaan of toch voor een ander merk fietsband. Laat het ons vooral weten. Wij zijn pas blij als jíj blij bent. Dus stel je vragen gerust, we staan voor jou klaar!

Ga naar de bovenkant