Echte specialist in fietsbanden   ✔ GRATIS bezorging al vanaf €20   Pure persoonlijke service

Continental fietsbanden

Continental fietsbanden

Continental fietsbanden zijn banden van topkwaliteit. De meeste beschikken over een anti-leklaag. Met de lage rolweerstand en goede profielen zijn de banden een waar genot voor elke fietsliefhebber. De banden zijn heel comfortabel, ze zijn geruisloos en ze zijn veilig. De Continental fietsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende types en verschillende prijzen. Daarnaast kun je bij Fietsbanden.com ook binnenbanden van dit merk vinden. De buitenbanden en binnenbanden zijn van oudsher erg betrouwbaar en staan voor topkwaliteit. Fietsbanden.com levert ze je snel en voor super scherpe prijzen. En heb je advies nodig? Trek gerust aan de bel. Kortom, kies je voor deze banden dan zit je goed en kun je heel veel mooie kilometers maken!

Continental is een merk dat komt uit Duitsland. Niet alleen maken ze fietsbanden maar ook vele andere type banden. Een merk met lange historie en ervaring dus! Dat zie je ook terug in de fietsbanden van Continental. Innovatie en ontwikkeling staat voorop bij het merk. Niet voor niets hebben ze een van de best verkochte banden voor de wielrenfiets, namelijk de GP 5000. Ook fietsfabrikanten zijn fan en monteren veel fietsen af met dit Duitse merk en dat snappen wij maar al te goed.

Twijfel je over welke Continental fietsbanden het beste bij jouw fiets passen? Of heb je misschien andere vragen? Bij Fietsbanden.com hebben we heel veel ervaring en hebben we al duizenden banden verwisseld. Stel je vraag dus gerust, wij helpen je graag met onze vakkennis. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Misschien past een ander merk fietsband tóch beter bij jouw fiets? Of informatie nodig over een banden maat? Neem dan snel contact met ons op. We helpen je graag!

Ga naar de bovenkant