Zoek je MTB banden? Dan ben je bij Fietsbanden.com op het juiste adres.

MTB banden in vele maten

MTB banden zijn er in verschillende maten van 26 inch tot 29 inch. Kijk dus eerst bij je MTB op de buitenband of binnenband voor de juiste maat. In ons assortiment hebben we genoeg MTB banden van de beste merken zoals Continental en Schwalbe. Of je nu alleen bospaden trotseert of ook veel op de weg rijd wij hebben binnenbanden en buitenbanden genoeg, dus ook vast een band voor jouw MTB.

Kies het juiste ventiel voor je binnenband

Niet alleen de juiste maat is belangrijk voor je MTB band maar ook het ventiel. Een auto ventiel past niet zomaar in de velg gat van een dun frans ventiel. Tenzij je het gat eerst opboort natuurlijk. Let daarnaast ook op de lengte van je huidige ventiel. Een te kort ventiel betekend dat je je binnenband misschien niet kunt monteren op jouw MTB.

MTB banden van de beste kwaliteit

Je hebt een mountainbike en die moet tegen een stootje kunnen. Dat verwacht je dan ook van de MTB banden. Wij hebben in ons assortiment alleen de beste MTB banden. Rijd je alleen elke zondag ochtend een rondje op je mountainbike? Of oefen je vier keer in de week en ga je een wedstrijd rijden? Voor elke fietser hebben we MTB banden en in elke prijsklasse die past bij jouw budget.

Advies nodig van een fietsenmaker?

Bij Fietsbanden.com word je altijd te woord gestaan door een fietsenmaker met veel ervaring in het vervangen van MTB banden en ervaring met het rijden op een MTB. Dus kom je er niet uit? Twijfel je over een banden maat van een MTB? We helpen je graag met het vinden van de perfecte MTB band voor jouw.

Kijk snel in ons ruime assortiment MTB binnenbanden of MTB buitenbanden.

Fietsbanden.com, jouw MTB banden specialist.