In ons ruime assortiment 28 inch fietsbanden zit er ook een bij voor jouw fiets.

Fietsbanden 28 inch

Je weet dat je fiets 28 inch wielen heeft. Maar dan ben je er nog niet. In 28 inch fietsbanden heb je namelijk nog vele verschillende maten. Deze maat zie je meestal op de wang (zijkant) van je buitenband staan. Zie de foto hier onder voor een voorbeeld. Op deze band zie je de 28 inch maat: 28 x1 5/8 x1 3/8 staan. Maar ook de ETRTO maat: 37-622 wat eigenlijk hetzelfde betekend maar dan aangegeven in millimeters. Wil je een fietsband 28 inch kopen kijk dan dus altijd eerst precies welke maat je nodig hebt. Een andere bandenmaat monteren is niet aan te raden en past ook meestal niet.

Makkelijk zoeken in het assortiment

In ons assortiment fiets binnenbanden en buitenbanden kun je makkelijk filteren op 28 inch fietsbanden in elke maat, breedte en bij de binnenbanden op type ventielen. Zo heb je altijd snel de juiste 28 inch fietsbanden die je zoekt.

Advies nodig over 28 inch fietsbanden?

Nog moeite met het vinden van de juiste fietsbanden 28 inch? Hulp nodig van een fietsenmaker? Met onze jarenlange ervaring met 28 inch fietsbanden hebben we altijd een oplossing of advies op maat voor jouw. Geen vraag is ons te gek en we helpen je graag!

fietsband 28x1 5/8x1 3/8 fietsbanden.com

(Fietsbanden 28 inch maat op de (wang) zijkant van de buitenband)