Schwalbe fietsbanden

Schwalbe is al sinds 1973 gespecialiseerd in fietsbanden. Een vooruitstrevend merk die zich ook op het gebied van racefiets banden en mountainbike banden een gevestigde naam heeft opgebouwd. In de wielerwereld worden sommige modellen racefiets banden geprezen door de beste wielrenners ter wereld. Dat snappen we maar al te goed. Echte degelijke Duitse producten zijn het. Wij bij Fietsbanden.com zijn trots dat we het merk Schwalbe mogen verkopen. Bij ons vind je dan ook een zeer ruime collectie racefiets banden en mountainbike banden in de webshop. 

Binnenbanden

De binnenbanden van Schwalbe zijn gemaakt van het beste materiaal. 100% butyl om precies te zijn. Dit materiaal staat bekend om elastisch en zeer luchtdicht te zijn. Ook is het materiaal sterker dan de andere veel gebruikte latex binnenbanden en ze gaan langer mee. Bij Schwalbe worden ook alle binnenbanden uitgebreid getest voor dat ze in het doosje worden verpakt. Voor ons is dan ook de keuze snel gemaakt want wij houden van de beste kwaliteit binnenbanden. Kijk eens bij onze racefiets binnenbanden voor ons assortiment.

Buitenbanden

Het assortiment buitenbanden van Schwalbe is zeer uitgebreid. Als je kijkt naar de racefiets buitenbanden hebben ze voor iedereen een band. Een instap model voor nog geen €20 tot een high tech band voor de professional van €70. Niet voor niets worden sommige buitenbanden gebruikt in de Tour, Schwalbe staat voor betrouwbaar en kwaliteit. Dit geld trouwens ook voor bij de mountainbike buitenbanden. Schwalbe heeft eigen professionele mountainbike teams die het vooral in Duitsland erg goed doen. Dus wat voor fiets je ook rijd, ben je iemand die Downhill gaat met de MTB of ga je de Mont Ventoux rijden op de racefiets? Met Schwalbe heb je altijd een betrouwbare partner.