Continental fietsbanden

Continental heeft een rijke geschiedenis in fietsbanden. In 1904 waren zij de eerste fabrikant die een band met profiel uitvond. Naast fietsbanden zijn ze ook groot in de autowereld. De fietsbanden zijn erg geliefd onder de mountainbikers en racefietsers. In onze webshop zijn de racefiets banden van Continental waarschijnlijk het meest populair. Begrijpelijk omdat de fietsbanden vaak als beste uit de test komen. Fijne banden om te monteren en de anti-lek banden zijn erg betrouwbaar.

Binnenbanden

Handmade in Germany zeggen ze bij Continental fietsbanden. Sinds 1871 maken ze al banden dus ervaring is er genoeg. Dat zie je ook terug bij de fiets binnenbanden. Ze gebruiken alleen het beste materiaal en dat is te merken. Vraag aan menig racefietser of mountainbiker en grote kans dat de binnenbanden van Continental hun favoriet is. Ze monteren soepel en blijven zeer luchtdicht. Bekijk eens ons assortiment Racefiets binnenbanden of de Mountainbike binnenbanden van Continental

Buitenbanden

Wat een compleet assortiment fiets buitenbanden heeft Continental. De buitenbanden staan er om bekend om lang mee te gaan als je ze goed onderhoud. In anti-lek buitenbanden heeft Continental meerdere type lekbeschermingen uitgevonden, zoals de Vectran en ProTection. Dit zijn anti-lek banden van hoogstaande kwaliteit en is Continental misschien wel de sterkste in. De buitenband Grand Prix 4000s 2 is een van de best verkochte modellen racefiets banden in NL. Ook bij Fietsbanden.com is het een best verkochte buitenband. De prijzen lopen bij de MTB banden en racefiets banden lopen enorm uiteen, dus ook voor jouw fiets heeft Continental vast een passende buitenband.